Geachte klant, beste opdrachtgever,

In de huidige context van het Corona-gebeuren proberen wij onze diensten en leveringen op dit moment zo normaal mogelijk te verder laten lopen op de werven waar we nog toegang krijgen. Gezien de problematiek van afhalingen en tijdige leveringen kunnen wij dit niet garanderen voor onbeperkt tijd.

Ook moeten wij de maatregelen die onze regering ons oplegt in acht nemen en wachten we af wat de volgende beslissing zal zijn.

Onze permanentiedienst blijft van dienst. Echter, zal deze zich beperken tot enkel hoogdringende zaken.

Wat we wel al met zekerheid kunnen melden is dat wij nu al geconfronteerd worden met het stilleggen van werven door klanten en opdrachtgevers. Ook de ongerustheid van enkele van onze werknemers over hun gezondheid en de gezondheid van hun medemensen resulteert in afwezigheid op het werk.

We kunnen u dus alleen vragen om uw begrip voor deze situatie. We zullen na deze heftige tijden een piek mogen verwachten voor het afwerken van lopende projecten en het starten van nieuwe. Realistisch gezien zullen we dus de vooropgestelde einddata niet kunnen halen, we zullen dit moeten bekijken van werf tot werf en in overleg nieuwe planningen moeten opmaken.

Het COVID-19 treft ons allemaal rechtstreeks of onrechtstreeks en de maatregelen die onze regering oplegt, liegen er niet om.

Ondanks alle professionele verplichtingen, dien ik echter ook een persoonlijke boodschap mee te geven. Ik hoop dat ieder van ons deze periode mag doormaken in de allerbeste gezondheid!

Wij als kleine – familiale KMO zullen er alles aan doen om onze lopende relaties in de best mogelijke omstandigheden te vervullen!