Algemene Elektriciteit

Algemene
Elektriciteit

  • Algemene Elektriciteit

  • HVAC

  • Beveiliging

  • Onderhoud

Verlichting en Relighting

Hierbij streven wij naar de beste oplossing voor u

Uw werkomgeving verandert radicaal door het plaatsen van flexibele en dynamische verlichting. Voordat de verlichting wordt geplaatst, maken wij een studie op in functie van de bestemming van de lokalen.

Bekijk
Onderhoud

Domotica

Vereenvoudiging van de ganse elektrische installatie

Comfortverhoging in combinatie met veilligheid en energiebesparing is zo ongeveer het synoniem voor domotica.

Bekijk

Data- en telefoonnetwerken

Alle lijnen staan garant voor een uitstekende werking

Met gestructureerde bekabeling in koper of glasvezel optimaliseren wij het telefoon- en datacommunicatienetwerk binnen uw bedrijf. Datarapporten met testresultaten van alle lijnen staan garant voor een uitstekende werking van uw netwerk.

Bekijk
Onderhoud
home3.jpg

Midden- en hoogspanningscabine's

Wij verzorgen de complete opbouw van uw nieuwe cabine

Wij verzorgen de complete opbouw van uw nieuwe hoogspanningscabine, met de juiste spanningen het juiste vermogen op de juiste plaats. Ook bieden wij onderhoud en aanpassingen van bestaande cabines aan.

Bekijk

Energiemetingen

Met de juiste informatie kunnen slimme keuzes gemaakt worden

Verantwoord omgaan met energie is een belangrijk maatschappelijk thema, waarvoor alle beschikbare middelen ingezet moeten worden. Door energieverbruik te meten wordt enerzijds een bewustzijn gecreëerd dat verspilling tegengaat, anderzijds draagt energiemeting bij aan een efficiënter gebruik van elektrische installaties.

Bekijk
home1.jpg
Abdij-Geraardsbergen.jpg

Bordenbouw

Enkel de beste componenten worden in onze borden verwerkt.

In de afdeling Bordenbouw worden elektrische stuur- en verdeelborden ontworpen en samengebouwd. Onze werkplaats is zo uitgerust dat alle grote en kleine elektrische borden snel, efficiënt en volgens de strengste kwaliteitsnormen, door ons gespecialiseerde team kunnen worden afgewerkt en getest.

Bekijk