Over ons

Over ons

  • Algemene Elektriciteit

  • HVAC

  • Beveiliging

  • Onderhoud

BV Van Cauter.

BV Van Cauter Multitechnieken wenst met een multidisciplinaire aanpak een antwoord te vinden op de door de klant gestelde technische uitdagingen.

Wij bieden kwaliteitsbewuste klanten een lange termijn samenwerking aan, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Een samenwerking waarin het welslagen van elk project een absolute prioriteit geniet. Centraal staan het uitwerken van duurzame oplossingen en diensten waarop wij fier kunnen zijn als team.

Wij willen een flexibele, dynamisch lerende en servicegerichte organisatie zijn met een open communicatie en met een focus op het opbouwen en delen van kennis en knowhow. Samen met erkende en complementaire toeleveranciers gebruiken wij de beste technologieën om tot innovatieve oplossingen te komen. Door betrokkenheid en individuele motivatie willen wij garant staan voor een uitgebreide klantenservice en excellente oplossingen.

BV Van Cauter Multitechnieken heeft als onafhankelijke, familiale onderneming de ambitie om duurzame groei en meerwaarde te realiseren voor zijn klanten, zijn medewerkers, zijn toeleveranciers en zijn streek, en dit met respect voor het individu, het milieu en de veiligheid.

oude-foto-300x2141-500x500

Onze historie

BV Van Cauter ging in 1990 van start met een klein, doch sterk team van vier vakspecialisten in elektriciteit. Inmiddels is dat team uitgegroeid tot een enthousiaste formatie van ruim 70 medewerkers. Deze groei is geleidelijk tot stand gekomen, evenals onze specialisatie in de verschillende technieken: elektriciteit, beveiliging en HVAC.

Wij richten ons voor de installaties voornamelijk tot de professionele klanten zoals KMO’s, industrie, ziekenhuizen, rusthuizen, scholen en openbare gebouwen.

Wij streven er naar ons blijvend en continu te verdiepen in de verschillende takken die ons vakgebied rijk is.

Bij BV Van Cauter kan u terecht voor advies en uitvoering van technische totaaloplossingen op maat. Eigen technici staan in voor plaatsing, onderhoud en herstelling van installaties en producten. Wij maken er een erezaak van kwaliteitsvolle materialen te leveren. Wij denken graag met u mee en nemen uw probleemstelling als uitgangspunt.

Onze jarenlange ervaring garandeert know how in verschillende toepassingen als ziekenhuizen, scholen, openbare gebouwen, industrie en particuliere toepassingen.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op!

Enkele troeven

Creatieve oplossingen

In welke sector u ook actief bent – infrastructuur, tertiair, transport, telecommunicatie of energie – we gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing om uw kosten te verlagen en uw installaties optimaal te laten functioneren.

U kan 24 uur op 24 bij ons terecht!

We garanderen u een tussenkomst op uw interventievragen, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Dankzij onze toegang tot een beveiligde website kan u de preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, die we op uw installaties uitvoeren, in reële tijd volgen.

U kan op ons rekenen

Door de kwaliteit en de continuïteit van onze diensten te verzekeren, garanderen we onze eigen toekomst. Om die reden gaan we bij BVBA Van Cauter Multitechnieken tot het uiterste om onze beloften waar te maken. Het is onze prioriteit om kwalitatief hoogstaand, verzorgd en efficiënt werk te leveren.

Een service van "Onderhoudsonderneming – Technical Facility"

Wilt u het volledige technische onderhoud van uw gebouw uitbesteden? Dan stellen wij u onze multidisciplinaire teams en onze dienst “Facilities Management” ter beschikking. Uw voordeel? Een unieke gesprekspartner die u gegarandeerde resultaten verzekert.

U gaat efficiënt om met uw energie

Met BVBA Van Cauter Multitechnieken beschikt u over een brede waaier competenties om uw energieverbruik te beheren. Onze diensten beschikken bovendien over de meest geavanceerde tools op het vlak van energiebeheer. Onze rol? De impact op het milieu van uw uitrusting verminderen en uw verbruikskosten optimaliseren.

Van.Cauter BVBA multi-technieken