HVAC

Onze technici hebben ervaring met elk type gebouw of omgeving. Zij zorgen voor het vlekkeloos installeren en aansluiten van uw HVAC installatie. Alle werken gebeuren conform het lastenboek en de plannen, met garantie om op te leveren binnen de afgesproken termijn. Bij de ingebruikname voeren de technici de nodige metingen en controles uit, om tot een perfecte afgestelde HVAC installatie te komen. Een goed ingestelde installatie beperkt het verbruik en de impact op het milieu. 

Wij bieden u een rijkdom aan ervaring en bekwaamheid aangaande klimatisatietechnieken en comfort. Van het ontwerp tot het onderhoud brengen wij aangepaste oplossingen om uw installaties te optimaliseren en hun doeltreffendheid m.b.t. energieverbruik te verbeteren.

 

L

KWALITEIT

Onze ervaring garandeert niet enkel producten van topkwaliteit, maar ook een service waar u op kan rekenen.
Meer info ‣

L

REFERENTIE

Bouwbedrijven en aannemers zullen met Van Cauter BV. een betrouwbare en stipte partner vinden.
Meer info ‣

L

CONTACT

Met Van Cauter BV. kan u rekenen op uitstekende communicatie en kwalitatief hoogstaand werk.
Meer info ‣

Van Cauter BV.

Wij staan garant voor begeleiding gedurende het hele project! Onze mensen bespreken met u ter plaatse uw persoonlijk project, bekijken de technische zijde, brengen u op de hoogte van mogelijke subsidies en bezorgen u een uitgebreide en nauwkeurige offerte op maat!