Voor wie

Wij helpen u graag.

Eigen technici staan in voor inbedrijfstelling, onderhoud en herstelling van installaties en producten. Wij maken er een erezaak van kwaliteitsvolle materialen te leveren. Van Cauter denkt graag met u mee en neemt uw probleemstelling als uitgangspunt.  Meer over ons

Van Cauter BV. heeft een jarenlange ervaring binnen de overheidssector en alles wat betreft openbare regelgeving. In onze klantenportefeuille zal u scholen, culturele centra en sportinfrastructuur vinden. Maar ook lokale overheden kiezen voor ons bedrijf.

Wij willen in samenwerking met u een maximale invulling van het beschikbare budget bekomen. Onze interne studiedienst zoekt met u naar de beste oplossingen, met oog voor duurzame materialen en een goede verhouding prijs/kwaliteit.

De installatie zélf verloopt volgens een precies werkschema: u weet elk ogenblik of de afgesproken planning goed is bijgehouden en behoudt voor alle communicatie één en dezelfde contactpersoon.

Tenslotte kan u na de werken rekenen op een perfect schema as-built. Dat laat u in de toekomst een efficiënt onderhoud en eventuele herstelling toe.
Wij willen een flexibele, dynamisch lerende en servicegerichte organisatie zijn met een open communicatie en met een focus op het opbouwen en delen van kennis en knowhow. Samen met erkende en complementaire toeleveranciers gebruiken wij de beste technologieën om tot innovatieve oplossingen te komen. Door betrokkenheid en individuele motivatie willen wij garant staan voor een uitgebreide klantenservice en excellente oplossingen.
BV Van Cauter BV. heeft als onafhankelijke, familiale onderneming de ambitie om duurzame groei en meerwaarde te realiseren voor zijn klanten, zijn medewerkers, zijn toeleveranciers en zijn streek, en dit met respect voor het individu, het milieu en de veiligheid.

Bouwbedrijven en aannemers zullen met Van Cauter BV. vooral een betrouwbare en stipte partner vinden. Wij beschikken over alle nodige erkenningen, en respecteren nauwgezet opgemaakte planningsafspraken.

Van Cauter BV. is uw juiste keuze bij de realisatie van een totaalproject: wij beschikken over een gemotiveerd en ervaren team met een ruime kennis van de meest eenvoudige tot complexe en zeer recente installatietechnieken. Onze offertedienst berekent voor u graag de budgetten van aanbestedingen aan de hand van technisch omschreven lastenboeken. Wij kunnen ook een volledige technische studie opmaken, volgens de geldende normen.

Als bedrijf wil u vooral een vlekkeloze installatie, volgens een goed afgesproken interventieschema. Met Van Cauter BV. kan u rekenen op een uitstekend team, dat niet alleen goed communiceert met de klant, maar bovendien kwalitatief hoogstaand werk aflevert.

Maar wat ook belangrijk kan zijn voor u zijn is onze interne kennis. Door de jaren heen hebben onze medewerkers zich door een aangehouden vorming toegespitst op specifieke deelaspecten en technieken van een grote installatie. Een voordeel dat voor u meteen vertrouwen betekent. Ervaring is immers één van de cruciale troeven om een project succesvol af te ronden.

Administratief en juridisch beschikt ons installatiebedrijf ook over alle nodige erkenningen. Tenslotte is de samenwerking met kwaliteitsmerken ook voor u een garantie op een installatie die duurzaam en zuinig functioneert.

Van Cauter BV. heeft een sterke reputatie inzake montage, techniek, service en onderhoud. De werken worden uitgevoerd door geschoold en ervaren personeel, er is een persoonlijke opvolging.

Elk proces van een installatie gebeurt in eigen beheer: van ontwerp tot uitvoering en technische opstart.

As-built dossiers zijn nauwkeurig en verzorgd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.