Kwaliteitslabels

Van Cauter Halve Marathon Erpe-Mere
 
Heb jij je al ingeschreven? De Van Cauter Halve Marathon Erpe-Mere komt eraan op 6 oktober! Verover de straten en geniet van de uitdaging. 🏃‍♀️💨
Kies jouw afstand – 21,095 km, 11,5 km of 3,5 km – en sluit je aan bij ons op domein Steenberg. Mis dit sportieve hoogtepunt niet en schrijf je vandaag nog in via https://www.halvemarathon-em.be!
We kijken er naar uit je te verwelkomen voor een onvergetelijke dag vol energie en prestaties. Tot snel! 💪

De GP Lucien Van Impe by Van Cauter Multitechnieken

Wat een dag! De GP Lucien Van Impe by Van Cauter Multitechnieken was een ongelooflijk succes dankzij de toprensters en het enthousiaste publiek. 🎉 Bij Van Cauter zijn we trots om zulke sportevenementen mogelijk te kunnen maken en de lokale gemeenschap te ondersteunen.
📸 Dank aan Studio Bergh voor de prachtige foto’s die het event perfect vastlegden.
Zoek je oplossingen die even doeltreffend en gepassioneerd zijn als onze rensters? Neem vandaag nog contact op met ons team en ontdek hoe wij jouw project naar het hoogste niveau kunnen tillen! 💪

Vergeet Werchter, de echte place to be dit weekend is Burst!
 
Een dikke shout-out naar de organisatoren van Kermis Burst! Om onze waardering voor hun inzet en passie te uiten, maken we jullie graag warm voor dit gezellige evenement! 🎉
Schrijf je in voor de Bike and Run, ga voor de winst tijdens hun dartstoernooi of gooi je benen los op de muziek van verschillende muzikanten en DJ’s. 💃
 
En ook voor onze kleine kampioenen is er een leuke namiddag voorzien waar ze onder andere plezier kunnen beleven hun favoriete figuren Chase en Olaf.
 
Zin in een week vol actie en plezier? Schrijf je in of kom langs!
👉 Meer info via Kermis Burst Station pendelparking
📷 image by Timothy, @studiobergh
Ben jij de regeltechnische wizard die we zoeken bij Van Cauter? 🌟
 
Als projectleider/systeemintegrator HVAC bij ons, ben je de sleutel tot klimaatperfectie. Je combineert technische expertise met een passie voor duurzaamheid en efficiëntie, en je krijgt de kans om te werken met topmerken zoals Priva en Siemens.
 
🔧 Maak het verschil in gebouwbeheersystemen en stap in een toekomst vol innovatie. Wij bieden niet alleen een competitief salaris en een firmawagen, maar ook een dynamische werkomgeving waar jouw groei centraal staat.
 
Interesse? Jouw toekomst bij Van Cauter BVBA begint op https://jobs.vancauter.com/…/vacature…/solliciteren
Nieuw project in de kijker 💪
 
We zijn trots om aan te kondigen dat we geselecteerd zijn voor de renovatie van het Ontmoetingscentrum Donk in Maldegem!
 
In samenwerking met Gemeente Maldegem en OC Donk gaan we dit prachtige centrum een nieuw leven inblazen.
 
Tijdens het ganse project zullen wij alles wat te maken heeft met techniek voor onze rekening nemen.
 
We kijken ernaar uit om samen met alle betrokkenen een succes van te maken!
 

24u/24 service

L

Onze jarenlange ervaring garandeert niet enkel producten van topkwaliteit, maar ook een service waar u steeds op kan rekenen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.