Over ons

Van Cauter BV.

 

Van Cauter BV. wenst met een multidisciplinaire aanpak een antwoord te vinden op de door de klant gestelde technische uitdagingen.

Wij bieden kwaliteitsbewuste klanten een lange termijn samenwerking aan, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Een samenwerking waarin het welslagen van elk project een absolute prioriteit geniet. Centraal staan het uitwerken van duurzame oplossingen en diensten waarop wij fier kunnen zijn als team.

Wij willen een flexibele, dynamisch lerende en servicegerichte organisatie zijn met een open communicatie en met een focus op het opbouwen en delen van kennis en knowhow. Samen met erkende en complementaire toeleveranciers gebruiken wij de beste technologieën om tot innovatieve oplossingen te komen. Door betrokkenheid en individuele motivatie willen wij garant staan voor een uitgebreide klantenservice en excellente oplossingen.

Van Cauter BV. heeft als onafhankelijke, familiale onderneming de ambitie om duurzame groei en meerwaarde te realiseren voor zijn klanten, zijn medewerkers, zijn toeleveranciers en zijn streek, en dit met respect voor het individu, het milieu en de veiligheid.

 

waarom van cauter?

L

+ 30 jaar ervaring

Van Cauter informeert en ondersteunt zijn klanten van begin tot eind.

L

Garant voor kwaliteit

Wij maken er een erezaak van kwaliteitsvolle materialen te leveren.

L

24/24 bereikbaar

Tussenkomst op uw interventievragen, 24 uur op 24,
7 dagen op 7. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan.